Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suosituimmat DJ-palvelut Helsingissä:

1.

     Popmaster

2.

     Äänirasia

3.

     Sonemar

DJ häihin- HääDJ

DJ yleistyvät häissä valtavaa vauhtia. Yhä useampi hääpari haluaa säästää hääbudjettiaan ja valitsee kalliin hääbändin sijaista hääDJ:n. Häähändiin verrattuna DJ tarjoaakin kattavamman palvelun koko hääjuhlien ajaksi. Tyypillisesti hääDj tuo juhlatilaan äänentoiston, soittimet, mikrofonit sekä laajan musiikkikirjaston. Lisätilauksesta moni DJ-palveluista tarjoaa myös erilaisia palveluja juhlatilan ja tanssilattian valaisuun. Joidenkin yhtiöiden (esim. Popmaster) palveluun sisältyy myös mahdollisuus karaoken yhdistämiseen osaksi illan kokonaisuutta.

 

Onnistunut hääjuhla alkaa huolellisella valmistautumisella. HääDJ pystyy musiikin avulla vaikuttamaan olennaisesti illan tunnelmaan, joten musiikkivalintoja ei kannata jättää pelkästään DJ:n päätettäväksi. Monesti DJ:t tiedustelevat hääparilta 20-30 toivekappaletta ja myös ne kappaleet, joita häissä ei missään tapauksessa saa soittaa. Mikäli hääparilla ei ole esittää tarkkoja toivekappaleita, DJ ja juhlapari keskustelevat musiikkilinjasta yleisellä tasolla ja tämän keskustelun pohjalta DJ luo musiikkilinjan juhliin. Ammattimaiset DJ:t  ovat tottuneet lukemaan illan tunnelmaa myös illan aikana ja pystyvät näin ollen muokkaamaan linjaansa myös illan aikana. Tämä on varsin tavanomaista DJ:n toimintaa mm. ravintoloissa joissa asiakaskunta saattaa muuttua hyvinkin paljon eri iltojen välillä.

 

Hääkeikat ovat tyypillisesti ajallisesti melko pitkiä ja vaativat DJ:ltä erittäin kokenutta ja ammattitaitoista pelisilmää. Onhan kyseessä hääparin ainutkertainen juhla, jossa minkään ei toivota menevät pieleen. Tästä syystä osa DJ-yhtiöistä on keskittynyt ainoastaan ravintolasoittamiseen eikä tee hääkeikkoja lainkaan. Suomen johtava hääDJ-palvelu on tällä hetkellä Popmaster, joka tekee ilmoituksensa mukaan vuosittain yli 250 hääkeikkaa ympäri Suomea. Popmasterin palveluksessa työskentelee noin 70 soittajaa ja yhtiö palvelee koko Suomen laajuisesti.

PopmasterPopmaster